Kärleksmums

Sambon kom hem en dag och skulle ha med sig hembakat till fikat på jobbet, eftersom jag gillar att baka så föll det på min lott. Jag hade aldrig testat glutenfria kärleksmums eller chokladrutor som jag kallar det. Men det var inte så svårt, jag bytte bara ut vetemjölet mot majsmjöl. Det blev ganska bra, lite smuligare än det brukar vara, men ett ägg till i smeten nästa gång så blir det nog bättre. Däremot så är jag inte helt nöjd med varmluftsugnen, det är så svårt att lista ut hur mycket kortare kakan ska vara i ugnen jämfört med receptet som är anpassat efter en gammal hederlig ugn. De brända kanterna kunde jag ju bara skära bort och resten var gott! 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

glutenfrida.blogg.se

Jag var 24 år när jag fick veta att jag var glutenintolerant, det blev en stor omställning. Idag är det vardag och jag upptäcker och lär mig nya saker hela tiden. Tanken med min blogg är att dela med mig av mina erfarenheter, tips på recept, restauranger och liknande.

RSS 2.0